2009 június 29. 00:00
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a TÁMOP-6.2.4./A/08/1 számú Közép-magyarországi régióra és a TÁMOP 6.2.4./A/08/1 számú konvergencia régiókra kiírt „Foglalkoztatás támogatása A) komponens: Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára” című pályázat beadási határideje 2009. március 27. – 2009. szeptember 30-ra módosult. A pályázati dokumentáció a csatol dokumentumban részletezett pontokban változott meg.

Egyben értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy elérhető a TÁMOP-6.2.4./A/08/1 „Foglalkoztatás támogatása A) komponens: Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára” című konstrukció keretében benyújtandó pályázatokhoz szükséges kitöltő program is.

A 2009. június  29-én, azaz mai határidővel lejáró pályázatok esetében a kitöltő-program korábbi változatával elkészített pályázatok is befogadhatók, azaz a befogadásnak nem feltétele a frissítés. A többi, később benyújtásra kerülő pályázatok esetében azonban kötelező az új verziót használni.

Kérjük, hogy mindig az NFÜ honlapján letölthető legfrissebb dokumentumokat használja a pályázat kidolgozása során, amelyek minden változtatást tartalmaznak!