2019 június 19. 15:30
Tájékoztatjuk a tisztelt kedvezményezetteket, hogy a GOP-3.1.2-12 Szélessávú körzethálózati fejlesztések felhívás keretében támogatott projektjük kapcsán a projekt fenntartási jelentésben az alábbiak szerint szükséges adatot szolgáltatniuk.

Indikátor: A fejlesztés által érintett egyes települések adatforgalmának bővülése (az év egy kiválasztott hetében, év/év alapon)

  • A fenntartási időszak mindhárom évében ugyanazon időszakban – egy adott hét viszonylatában (pl. 12. hét) – szükséges a Pályázati felhívás szerint mérni az adatforgalmat, ahol az adatmennyiség mértékegysége Gbyte-ban kerüljön megadásra. Mindig a vizsgált évet megelőző azonos időszakkal szükséges összehasonlítani az adatforgalom változást. Az eltérést százalékban kérjük megadni a fenntartási jelentésben. (Amennyiben a bázisévben 0 Gbyte volt az adatforgalom, úgy a mért időszakban történő adatforgalom növekedést 100%-nak lehet megadni) Kérjük, hogy az EMIR-ben adminisztratív hiba miatt szereplő Gbit/sec mértékegységet figyelmen kívül hagyni szíveskedjenek!