2013 május 6. 00:00
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.4.1.B-11/1-2 jelű, ” Migráns hátterű tanulók nevelésének és oktatásának segítése II. szakasz” című konstrukció pályázati anyagában adminisztratív hiba található. Az alábbi szakasz módosul:

„A projekt pénzügyi végrehajtásának biztosítása érdekében a pályázónak vállalnia kell egy pénzügyi vezető alkalmazását is munkaviszony, közalkalmazotti, közszolgálati, illetve kormánytisztviselői jogviszony keretében, akinek munkaideje a projektben bizonyíthatóan eléri a heti 10 órát. Személyes közreműködés kikötése mellett a projekt teljes hossza alatt a szakmai vezető alkalmazható megbízási vagy vállalkozási jogviszony keretében is. A pénzügyi vezetőnek szakirányú végzettséggel és legalább 3 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie.”

A mondat helyesen:

„A projekt pénzügyi végrehajtásának biztosítása érdekében a pályázónak vállalnia kell egy pénzügyi vezető alkalmazását is munkaviszony, közalkalmazotti, közszolgálati, illetve kormánytisztviselői jogviszony keretében, akinek munkaideje a projektben bizonyíthatóan eléri a heti 10 órát. Személyes közreműködés kikötése mellett a projekt teljes hossza alatt a pénzügyi  vezető alkalmazható megbízási vagy vállalkozási jogviszony keretében is. A pénzügyi vezetőnek szakirányú végzettséggel és legalább 3 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie.”