2018 február 7. 13:00
A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ezúton meghirdeti a Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program alábbi pozícióját:

Programmenedzser (HUSKROUA Közös Technikai Titkárság) – 1 pozíció

Munkavégzés helye: Budapest

Munkavégzés időtartama: 8 óra

Munkaviszony: határozatlan idejű munkaszerződés

A pályázattal kapcsolatos részletes információk, a pályázati követelmények, az értékelési szempontok, valamint a kiválasztási folyamat lépései az adott pozícióra vonatkozó pályázati felhívásban találhatók (Letölthető a Kapcsolódó dokumentumok menüpont alatt).

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy fényképes, angol nyelvű szakmai önéletrajzát (PDF-ben), angol nyelvű, aláírt és szkennelt motivációs levelét (PDF-ben), valamint az önéletrajzot alátámasztó okleveleinek szkennelt példányait 2018.02.28-ig küldje meg az alábbi postai címre: Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., HU-SK-RO-UA ENI Közös Technikai Titkárság, 1053 Budapest, Szép u. 2., III. emelet, és a következő e-mail címekre: szpiallas@szpi.hu, dora.horvath@me.gov.hu, szakacs.aron@huskroua-cbc.eu.

A levél tárgyában és/vagy az e-mail címében kérjük, tüntesse fel: Application for the HU-SK-RO-UA JTS Programme Manager position

Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program