A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2017. február 5-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

A hozzászólások lehetséges tipusai: 
Felhívással kapcsolatos észrevétel - Támogatás célja és háttere
Felhívással kapcsolatos észrevétel - Pályázók köre
Felhívással kapcsolatos észrevétel - A jelentkezés feltételei
A vélemények rögzítésére 2017-02-05 23:45 -ig volt lehetőség.

Felhívással kapcsolatos észrevétel - Támogatás célja és háttere
Szigethy Géza Attila | 2017-01-31 12:10:48

A Felhívás 3.7.1 pontjának indikátorok táblázatában a 25 éven aluli résztvevők számára történő fókuszálás (350 fő) a 2-es tevékenységcsoport tekintetében komoly korlátozást jelent, hiszen az idősebb korosztály bevonásának lehetőségeit szűkíti, ugyanakkor az életkorral járó tapasztalati tudás és annak átadása közvetve és közvetlenül éépne a fiatalabb korosztály számára hasznos. Kérem az életkorra vonatkozó korlátozás törlését vagy a célcsoport életkor határának szélesítését.

Felhívással kapcsolatos észrevétel - Támogatás célja és háttere
Szigethy Géza Attila | 2017-01-31 12:02:09

A projekt során kötelezően megvalósítandó tevékenységek, melyek az önkéntességre vonatkoznak, véleményünk szerint a 2-es tevékenység csoportban: "Makroregionális helyzetfelmérés a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében" nem releváns, hiszen a helyzetfelmérő kutatások és modellek kidolgozása során csak az elv alkalmazható, konkrét önkéntesek bevonása viszont nem.