A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. november 18-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

A hozzászólások lehetséges tipusai: 
Felhívással kapcsolatos észrevétel - Támogatás célja és háttere
Felhívással kapcsolatos észrevétel - Pályázók köre
Felhívással kapcsolatos észrevétel - A jelentkezés feltételei
A vélemények rögzítésére 2016-11-18 23:45 -ig volt lehetőség.

Felhívással kapcsolatos észrevétel - A jelentkezés feltételei
Bede Viktória | 2016-11-08 15:45:13

A Pályázati Felhívás 3.1.2.2 pontja az elektromos járművek használatához szükséges alapvető töltő-infrastruktúra kiépítését önállóan nem támogatható, választható tevékenységként határozza meg. A Felhívás 3.4.1.1 Műszaki és szakmai elvárások fejezetében azonban a töltő-infrastruktúra kialakítására vonatkozó elvárások a "B) A kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységekre vonatkozóan" pontban szerepel (6. pont), kérjük a feltételek áthelyezését a hivatkozott 3.4.1.1 fejezet "C) A választható, önállóan nem támogatható tevékenységekre vonatkozóan:" pontjába.

Felhívással kapcsolatos észrevétel - A jelentkezés feltételei
Varga Márk | 2016-11-08 10:54:00

Tisztelt Kiíró!

A rendelkezésre bocsátott pályázati felhívástervezet meghatározza azon területeket -"megyék", amely területén lévő szolgáltatók jogosultak támogatási kérelmük benyújtására.

Szeretnénk kérdezni, hogy a jelen felhívásból kimaradt "megyék" részére lesz-e jelen programozási időszak alatt lehetőség támogatási kérelem benyújtására.

Válaszukat előre is köszönjük!

Üdvözlettel, Varga Márk