2016 január 11. 14:00
Módosult a "Fenntartható városi közlekedés fejlesztése és elővárosi vasúti elérhetőség javítása a Közép-magyarországi régióban” című (IKOP-3.1.0-15 kódszámú) Felhívás.

A módosítások a Felhívás alábbi fejezeteit érintették:

-    A Felhívás 3.2. A projekt műszaki-szakmai tartalmával és a megvalósítással kapcsolatos elvárások fejezetében a módosítást követően rögzítésre került, hogy városi közlekedésfejlesztést célzó szakaszolt projektek esetén a Fenntartható városi mobilitási tervnek a projekt fizikai befejezéséig rendelkezésre kell állnia. A módosítás a Felhívás 4.4. Kiválasztási kritériumok és a kiválasztási eljárásrend fejezetének Tartalmi értékelési szempontok IV/2. pontjában és a 6. A támogatási kérelem elkészítése során csatolandó mellékletek listája fejezetében is átvezetésre került.
-    A Felhívás 3.2. A projekt műszaki-szakmai tartalmával és a megvalósítással kapcsolatos elvárások fejezetében meghatározott kötelezően megadandó mérföldkövek közül törlésre került a záró kifizetési kérelem benyújtása. A módosítás a támogatási kérelem kitöltési útmutatójában is átvezetésre került.
-    A Felhívás 5.6. Az elszámolhatóság további feltételei fejezetében adminisztratív jellegű pontosítás történt.