2015 december 9.
Módosul a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Út a munkaerőpiacra” című (VEKOP-8.1.1-15 kódszámú) felhívás az alábbi pontokban a hivatkozott tartalommal:

3.3.1. „A projekt megkezdése” pontja: A projekt megvalósítása a felhívás megjelenését követő napon megkezdhető. A felhívásra benyújtható megkezdett projekthez igényelt támogatási kérelem, de a projekt megkezdése nincs befolyással a támogatási kérelem értékelésére és nem jelent előnyt annak elbírálása során, továbbá nem garantálja az igényelt támogatás elnyerését.

3.3.2. „A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam” pontja: A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt Támogatási szerződés aláírásáig nem kezdődött meg, a Támogatási szerződés aláírását követően legfeljebb 37 hónap áll rendelkezésre, amely dátum nem lehet későbbi, mint 2018. december 31.

3.5.1 „indikátorok” pontjában valamint az Adatlap Kitöltési Útmutatóban a célérték projekt zárásra változott és a megadott célértékek pontosításra kerültek.