+ -
Alapértelmezett színséma
Fekete - fehér színséma
Fehér - fekete színséma
« vissza a főoldalra

Kisokos


• Hogyan fordulhat a Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálatához
Az ügyfélszolgálat munkanapokon hétfőtől csütörtökig reggel 8.00 és 16.00 óra között, pénteken reggel 8.00 és 14.00 óra között várja hívását a pályázatokat érintő kérdésekben a 06-1-896-0000 telefonszámon. Kérdéseit írásban is felteheti az E-ügyfélszolgálat felületünkön (palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat). Munkanapokon személyesen is felkeresheti ügyfélszolgálatunkat előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést követően(palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat2).

• Szabálytalanságok bejelentése az uniós források felhasználásával kapcsolatban:
Amennyiben olyan információ kerül birtokába, mely szerint a kedvezményezett nem tesz eleget az uniós támogatással megvalósuló projektben vállalt kötelezettségeinek, a támogatásokkal kapcsolatban felmerülő visszaéléseket vagy törvénytelenségeket a palyazat.gov.hu anti-lop menüpontban, valamint a www.anti-lop.hu link alatt van lehetőség bejelenteni.

• Vállalkozói hitel:
Amennyiben támogatott hitelről szeretne érdeklődni, a www.mvzrt.hu című honlapot ajánljuk figyelmébe, melyen a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. teljes körű tájékoztatást nyújt.

Számít a véleményem az érintett a pályázatok tartalmának alakulásába?
A kiírási feltételeket a pályázati kiírás megjelenése előtt társadalmi egyeztetés keretében vizsgálják, amely mindenki számára nyitott. Az Új Széchenyi Terv honlapján történő regisztrációt követően tud hozzászólni a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokhoz.

A pályázati útmutatót kinyomtattam, de időközben többször módosult. Hogyan tudom a változásokat követni?
A pályázati dokumentáció változásairól, módosításairól – így a határidők változásairól is - minden esetben a honlapon megjelenő közlemény tájékoztatja az érdeklődőket. A módosításokban foglaltakat figyelembe véve, az azokban foglalt feltételek szerint lehet és kell benyújtani a pályázatot.
Felhívjuk figyelmét az RSS-szolgáltatására, amely beállítható a pályázati dokumentáció részét képező link segítségével. A szolgáltatással a pályázat közleményeit követheti anélkül, hogy rendszeresen kelljen weblapunkat látogatnia pusztán az új tartalmak ellenőrzése miatt. 

Mikor jelenik meg a kitöltőprogram egy adott pályázathoz?
Ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik előzetes információval a kitöltőprogram megjelenésének dátumáról. Kérjük, kísérje figyelemmel az alábbi linken megjelenő közleményeket, melyben értesülhet róla, hogy mikor kerülhet feltöltésre a kitöltőprogram. https://palyazat.gov.hu/kozlemenyek

Várható-e az adott pályázathoz kapcsolódó keret-emelés, tartaléklistások támogatása?
Amennyiben a pályázat során a kiírás feltételei teljesültek, azonban az adott konstrukcióhoz kapcsolódó, rendelkezésre álló keretet a beérkező pályázati igények meghaladják, a támogatási keretösszegen felül igényelt támogatások esetében tartaléklistára kerülnek a konstrukciók.  A tartaléklistára történő helyezést követően – amennyiben az adott konstrukció keretemelésére kerülne sor –nyilvános tájékoztatás jelenik meg a Magyar Közlönyben, továbbá az Széchényi 2020 honlapján.

« vissza a főoldalra

« vissza a hírekhez

« Oldaltérkép