2013 január 18. 00:00
Módosultak az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című (KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú) pályázati kiírás dokumentumai, amelyek elérhetőek a honlapon. Továbbá a pályázati felhívások B.1. A pályázók körének meghatározása című fejezetében szereplő előírás kapcsán az alábbiakra hívjuk fel a figyelmet:

Amennyiben az épület tulajdonosa, és fenntartója/üzemeltető egymástól elválik mind az épület tulajdonos, mind a fenntartó/üzemeltető jogosult pályázatot benyújtani.
Ezen esetekben az energetikai veszteségfeltáró vizsgálatokhoz szükséges „utolsó rendelkezésre álló 36 havi energiaszámla és/vagy a szolgáltatótól bekért 3 éves elszámolás” benyújtása helyett a pályázat benyújtását megelőző 3 év fenntartója/üzemeltetője nevére kiállított szolgáltatói igazolást kell benyújtani; illetve mindkét esetben be kell nyújtani a tulajdonos és a fenntartó/üzemeltető között létrejött fenntartásra/üzemeltetésre irányuló eredeti vagy közjegyző által hitelesített (a Pályázati Felhívás D5. fejezetében meghatározott feltételeknek megfelelő) szerződést.