2011 szeptember 16. 00:00
Felkerült a honlapra az Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerése című (AIK-2011 kódszámú) pályázati kiíráshoz tartozó módosított kitöltő program és kitöltési útmutató is.

A módosítások a következőek voltak:

Az akkreditációs adatlap 3.16/B pontjában (A klaszter tagjainak analitikus adatai (3.16/A részletezése))a „Felsőfokú végzettség” funkciógomb alatt a kitöltő program nem teszi kötelezővé a munkavállalók nevesítését és nem kötelező tételesen bemutatni annyi munkavállalót, amennyit az adatlap 3.16/A pontjában az egyes klasztertagoknál megjelöltek. Felhívjuk azonban a figyelmüket, hogy a tartalmi értékelés során pontszámot kizárólag azokra a felsőfokú végzettségű munkavállalókra kap a klaszter, amelyek tételesen felsorolásra kerültek a „Felsőfokú végzettség” funkciógomb alatt. Példa: amennyiben adott klasztertagnál 150 fő a felsőfokú végzettségűek száma, de a tételes felsorolásnál csak 50 fő került bemutatásra, úgy a tartalmi értékelés során csak 50 fő kerül beszámításra a pontszámba.
A kitöltő program korábbi verziója az adatlap 2.4 pontjában (A klaszter alapító okiratának kelte) rögzített adatot a 3.6.1 pontban (Alapítás időpontja) rögzített adatokkal felülírta, ami javítottunk.
 
Kérjük, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges adatlapot adathordozóra menti, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő program került-e Önnél letöltésre.

Kérjük, hogy kiemelten figyeljen arra, hogy Projekt adatlap kizárólag xdat/xzip formátumban fogadható el, a pdf formátumban benyújtott Projekt adatlap feldolgozására nincs lehetőség. Az xdat/xzip file-ban csatolt adatlap nem lehet üres és a megfelelő pályázati kiírásra kell vonatkoznia!