2015 március 2. 00:00
Az „Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása” című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) pályázati felhívás az alábbi pontokban módosul:

• Az A. fejezetben a megváltozott munkaképességű munkavállalóra vonatkozó jogszabályi hivatkozás helyesen 1. § 6. bekezdés
• Az A.1. fejezet az alábbi mondattal egészül ki „Magyarországon a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásában jelentős szerepet vállalnak a védett foglalkoztatást biztosító többségi állami tulajdonú gazdasági társaságok is.”
• A B.1 fejezet aa) pontja az alábbira módosul „kettős könyvvitelt vezető nonprofit gazdasági társaság, vagy kettős könyvvitelt vezető többségi állami tulajdonú gazdasági társaság, amely a 327/2012. (XI. 16.) Korm. rendelet 1. § (12.) pontja szerint védett foglalkoztatást biztosít.”
• A B.2. fejezet a) pontja az alábbira módosul „Azon pályázó részére, amely a jelen pályázati kiírás keretében az adott naptári évben már részesült támogatásban.”

Megjelent a felhíváshoz tartozó kitöltőporgram. Kérjük, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges adatlapot adathordozóra menti, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltőprogramot töltötte-e le.

Kérjük, hogy kiemelten figyeljen arra, hogy Projekt adatlap kizárólag xdat/xzip formátumban fogadható el, a pdf formátumban benyújtott Projekt adatlap feldolgozására nincs lehetőség. Az xdat/xzip file-ban csatolt adatlap nem lehet üres és a megfelelő pályázati kiírásra kell vonatkoznia!