2011 augusztus 12. 00:00
Elérhető a honlapon az akkreditált innovációs klaszter cím elnyerésére kiírt, AIK-2011 kódszámú pályázati kiírás kitöltő-programja. Módosítás miatt lecseréltük a honlapon a pályázati felhívást. A dokumentum A.5 pontja az alábbiak szerint módosult:

A pályázatot (kitöltött akkreditációs adatlapot és a felhívásban előírt mellékleteket) elektronikus adathordozón (kizárólag nem újraírható, írásvédett CD lemezen) a kinyomtatott és cégszerűen aláírt akkreditációs adatlappal együtt, zárt csomagolásban, ajánlott küldeményként vagy gyorspostai/futárposta (garantált kézbesítési idejű belföldi postai szolgáltatás) szállítás igénybevételével kell beküldeni.

Kérjük, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges adatlapot adathordozóra menti, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő program került-e Önnél letöltésre.

Kérjük, hogy kiemelten figyeljen arra, hogy Projekt adatlap kizárólag xdat/xzip formátumban fogadható el, a pdf formátumban benyújtott Projekt adatlap feldolgozására nincs lehetőség. Az xdat/xzip file-ban csatolt adatlap nem lehet üres és a megfelelő pályázati kiírásra kell vonatkoznia!