2022 szeptember 14. 09:30
Felhívjuk a Tisztelt Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Élhető települések” című (TOP_Plusz-1.2.1-21 kódszámú) felhívás módosulása az alábbi pontokat érinti:

 

  1. A felhívás mellékleteként megjelent Győr-Moson-Sopron megyei területspecifikus melléklet „Alpokalja-Fertő táj fejlesztési térség” forrásfelhasználási mód első és második szakasza között forrásátcsoportosítás történt. Ezzel együtt módosult a felhívás 3.2 és 3.3. pontja a forrásfelhasználási módra vonatkozóan.

  2. A felhívás mellékleteként megjelent Komárom-Esztergom megyei területspecifikus melléklet 3.2 pontjában módosult az elszámolható összköltség maximum értéke a „Komáromi tengely és hídfőváros térség” forrásfelhasználási mód esetében a negyedik benyújtási szakaszban. A területspecifikus melléklet 3.3. pontjában módosult a vissza nem térítendő támogatás maximum értéke a „Komáromi tengely és hídfőváros térség” forrásfelhasználási mód esetében a negyedik benyújtási szakaszban.

  3. A felhívás mellékleteként megjelent Tolna megyei területspecifikus melléklet 1.3 pontjában módosult az első benyújtási szakasz vége.