2022 június 16. 13:30
Felhívjuk a Tisztelt Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Élhető települések” című (TOP_Plusz-1.2.1-21 kódszámú) felhívás módosulása az alábbi pontokat érinti:

 

  1. Módosult a Felhívás mellékleteként megjelent Borsod-Abaúj-Zemplén megye standard eljárásrendű területspecifikus melléklet keretösszege, valamint a fejlesztési célterületek számára elkülönített indikatív keretösszegek. A területspecifikus melléklet 1.3 pontjában módosult a 2. benyújtási szakasz vége. A területspecifikus melléklet kiegészült az EPTK felület azonosító számmal. 

  2. A Felhívás mellékleteként megjelent Somogy megye standard eljárásrendű területspecifikus melléklet 1.3 pontjában törlésre került a 3. benyújtási szakasz. A területspecifikus melléklet kiegészült az EPTK felület azonosító számmal.

  3. A Felhívás mellékleteként megjelent Nógrád megye standard eljárásrendű területspecifikus melléklet 1.3 pontjában törlésre került a 3. benyújtási szakasz. A területspecifikus melléklet kiegészült az EPTK felület azonosító számmal.