2018 február 26. 15:30
Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése” című (GINOP-3.4.1-15 kódszámú) felhívás 3.e szakmai melléklete adminisztrációs hiba miatt javításra került.

Előzetes ellenőrzés lehetősége

A támogatást igénylők számára biztosított műszaki tervek előzetes ellenőrzésének lehetőségéről az alábbi tájékoztatással szolgálunk:

A konstrukció korábbi ütemeihez hasonlóan a támogatási kérelmek beadási időszakában a beadás határidőt megelőző 5. napig lehetőség van a műszaki próbatervek benyújtására (prevalidációra) a piacikonzultacio@nfm.gov.hu címen. Az előzetes ellenőrzés a benyújtott dokumentumok Felhívásban rögzített tartalmi és formai előírásoknak való megfelelőségét vizsgálja. Az előzetes ellenőrzésre benyújtható dokumentumok a DWG, vagy GeoJSON formátumú topológiai tervezési minta fájlok (teljes járási vagy települési, illetve részterv) és a „Tervezési segédtábla” (XLS).

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vizsgálat során megfelelőnek értékelt próbaterv nem minősül elfogadott tervnek. Az ellenőrzés és a visszajelzés becsült időtartama három munkanap. Feltorlódott igények esetén az előzetes ellenőrzés átfutása több munkanapot is igényelhet, ilyen esetben a támogatást igénylők értesítésre kerülnek.