2020 május 11. 12:45
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című (VP4-10.1.1-16 kódszámú) felhívás dokumentációja.

Felhívjuk a Tisztelt Kedvezményezettek figyelmét, hogy a Felhívás módosulása az alábbi pontokat érinti:

 

- A felhívásban a "www.szechenyi2020.hu” hivatkozások "www.palyazat.gov.hu"-ra módosultak.

- A felhívás 7. További Információk fejezetében az általános adatvédelmi rendelettel (GDPR) kapcsolatos előírások átvezetésre kerültek.

- A felhívás 3.4.1.1 Műszaki és szakmai elvárások fejezet II. Kötelezettségvállalások alfejezet Agrár-környezetgazdálkodási képzéssel kapcsolatos kötelezettségek része kiegészült a 4. ponttal.

- A 17.b. számú melléklet (Szankciós táblázat), „Szankciótípusok” munkalapja módosult, amely a „B” (Szankció szintje) oszlopot érinti az S0-S6 szankciók esetében:  „kötelezettségvállalással érintett egybefüggő terület” kifejezés a „kötelezettségvállalással érintett egybefüggő terület/ek vagy ezen területek összege” kifejezésre módosult.

- A 17.b. számú melléklet (Szankciós táblázat) „előíráscsoport” munkalapja módosult, amely az „I” (Szankció) oszlopot érinti: a 14. és 15. sorszámok vonatkozásában a szankció mértéke „S6”-ról „S2”-re módosult.

- A Támogatói Okirat című dokumentum a felhívással összhangban módosult.