2017 október 13. 13:45
Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás.

Mivel a felhívás módosítása érinti a kitöltő programot is, ezért a támogatási kérelmek beadhatósága átmenetileg szüneteltetésre kerül.

A hatályos szabályozással összhangban a támogatást igénylő, ha a támogatási kérelmet a módosítás előtti feltételekkel nyújtotta be, a felhívás módosítása miatt nem kerülhet kedvezőtlenebb helyzetbe azzal szemben, aki a támogatási kérelmet a módosított feltételeknek megfelelően nyújtotta be.

A beadás megnyílásának új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást, kérem, hogy kövessék figyelemmel a www.palyazat.gov.hu  oldalon megjelenő híreket.

Tájékoztatásként jelezzük, hogy a szünetelés nincs összefüggésben a keretek fogyásával. A beérkezett támogatási igények mennyisége nyomon követhető a www.palyazat.gov.hu oldalon a „Részletes információk / Eredmények / Fejlesztési információk / Aktuális statisztikák” menüpont alatt.”

A módosítások a felhívás alábbi pontjait érintették:

Részletek itt