2021 február 16. 15:30
Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” című (TOP-6.9.1-15 kódszámú) felhívás módosítása. Módosításra a felnőttképzési és szakképzési jogszabályok változása, valamint az ÉFK módosult támogatási keretének átvezetése miatt kerül sor:

 

- 1.2 „A rendelkezésre álló forrás” pontban a hatályos ÉFK változásainak átvezetése következtében a Felhívás keretösszege 2,021 milliárd Ft-ra változott.

- 3.2. A projekt műszaki-szakmai tartalmával és a megvalósítással kapcsolatos elvárások 12. pontja kiegészült egy lábjegyzettel:

Az OKJ szerinti képzést 2020. 12. 31-ig indíthattak a felnőttképzők, így az „A” típusú szakmai képzésre történő beiskolázás ezt követően már nem lehetséges, azonban a felnőttképzési törvény átmeneti intézkedése alapján (2013. évi LXXVII. tv. 30. § (2) bekezdés) „B” típusú szakmai képzések 2022. 12. 31-ig megvalósíthatóak, így az ezekre történő beiskolázás is lehetséges a projekt keretében. A projektben tervezhető továbbá a szakképzési és felnőttképzési jogszabályok szerinti szakmára felkészítő szakmai oktatás, a részszakmára felkészítő szakmai oktatás, a szakképesítésre felkészítő szakmai képzés.

- A kitöltőprogram a későbbiekben módosul.