2022 szeptember 14. 15:30
Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” című (TOP-5.2.1-16 kódszámú) felhívás módosítása. Módosításra sablonváltozás és a végrehajtásra rendelkezésre álló időtartam módosítása miatt kerül sor:

 

  • Felhívás 3.5.2 és 5.6 pontjában a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2023. december 31-re módosult és a pont kiegészült az alábbi mondattal: „Amennyiben a projekt kizárólag szállítói finanszírozást alkalmaz, a projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2023. október 31.”

  • A 3.5.2 pont első bekezdése kiegészül a következő lábjegyzettel: Támogatási szerződés módosítással indokoltság és alátámasztottság esetén engedélyezhető hosszabb megvalósítási időszak, figyelembe véve a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának felhívás szerinti végső határidejét.

  • Az 1.3 pontban a Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága megnevezés Területfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága megnevezésre változott.