2019 június 24. 13:45
Felhívjuk a támogatást igénylők figyelmét, hogy a felhívás az alábbiak szerint módosult:
  1. A Felhívás 1.2 pontjában módosult a felhívás keretösszege 56 465 millió Ft-ról 57 760 millió Ft-ra.
  2. A Felhívás 3.1.2 pontja kiegészült az elektromos töltőállomás kiépítésének a lehetőségével: Elektromos járművek használatához szükséges alapvető töltő-infrastruktúra kiépítése a beruházás környezetében - amennyiben a projekt keretében parkolóhely fejlesztése, létesítése valósul meg, vagy a települési töltő-infrastruktúra kiépítése azt indokolja. Amennyiben releváns, jelen felhívás 3.2.2 fejezetében elektromos járművek használatához szükséges alapvető töltő-infrastruktúra kiépítésre vonatkozó feltételek alapján.
  3. A Felhívás 3.1.5 pont az állami támogatásokra vonatkozó szabályok pont kiegészítésre került az elektromos járművek használatához szükséges alapvető töltő-infrastruktúra kiépítésével.
  4. A Felhívás 3.2.1 pont A) 5. pontja módosítás került: A projekt teljes elszámolható költségvetésének minimum 10%-át szükséges a bemutathatóságot, interpretációt szolgáló tárgyi és immateriális eszközökbe fektetni.
  5. A Felhívás 3.2.2 pontja kiegészítésre került az elektromos járművek használatához szükséges töltő-infrastruktúra műszaki-szakmai elvárásaival.
  6. A Felhívás 4.1 pontja kiegészítésre került: Zala megye esetében kiemelt projekt esetén a támogatást igénylők körére vonatkozó előírások a Felhívás adott területi egységre vonatkozó területspecifikus mellékletében találhatók.
  7. A Felhívás 7. pontja kiegészítésre került az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) előírásaiból fakadó kötelezettségekkel.
  8. Módosultak az alábbi TSM-ek:
  • Zala megye kiemelt: új kiemelt eljárásrendű TSM megjelenése.
  • Vas megye 4.3. pontjában a benyújtási határidő, új benyújtási szakasz meghatározásával 2019. augusztus 30-tól 2019. szeptember 30-ig valamit az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összegei módosultak.