2019 augusztus 8. 11:15
Felhívjuk a támogatást igénylők figyelmét az alábbi módosításokra.

1)      A Felhívás 1.2. pontjában módosult a rendelkezésre álló keretösszeg.
2)      A Felhívás 4.1. pontja kiegészítésre került a TKR kiemelt felhívásokra vonatkozó elvárásokkal kapcsolatban.
3)      A Felhívás 4.4. pontja kiegészítésre került a TKR kiemelt felhívásokra vonatkozó elvárásokkal kapcsolatban.
4)      A Felhívás 5.6. pontja kiegészítésre került az alábbival: „Jelen felhívás keretében egyszeri elszámolásra nincs lehetőség.”
5)      A Felhívás 5.6. pontja kiegészítésre került a piaci ár igazolására vonatkozó elvárásokkal.
6)      A Felhívás 5.8. pontja kiegészítésre került az alábbival: „A támogatható tevékenységekhez kapcsolódóan nem elszámolható költségnek minősül mindazon költség, amely nem szerepel az 5.5. pontban.”
7)      A Felhívás 8. A) pontja kiegészült Csongrád megye és Vas megye TKR kiemelt eljárásrendű területspecifikus mellékletével.
8)       Meghirdetésre került Csongrád megye és Vas megye TKR kiemelt eljárásrendű területspecifikus melléklete.
9)       Módosult Hajdú-Bihar megye területspecifikus mellékletének 4.3. pontjában a benyújtási határidő új benyújtási szakasz meghirdetésével, valamint az új benyújtási szakaszhoz kapcsolódóan az 5.2. és 5.3. pontban a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás összege meghatározásra került.
10)   Módosult Komárom-Esztergom megye területspecifikus mellékletének 1.2. pontjában a rendelkezésre álló keretösszeg, valamint a „Megyei rendezési terv szerinti térségi és országos kerékpár hálózati elemek megvalósítása (kivéve EuroVelo6) számára elkülönített indikatív keretösszeg” c. forrásfelhasználási mód esetében az 5.2. és 5.3. pontban a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximuma.
11)   Módosult Zala megye területspecifikus mellékletének 1.2. pontjában a rendelkezésre álló keretösszeg, valamint a forrásfelhasználási mód, 4.3. pontjában új benyújtási szakasz került meghatározásra, valamint az 5.2. és 5.3. pontban a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximuma módosult az új benyújtási szakaszhoz igazodóan.
 
A kitöltőprogram módosítása a későbbiekben várható.