2016 május 3. 13:30
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Stratégiai K+F műhelyek kiválósága" című (GINOP-2.3.2-15 kódszámú) Felhívás. A módosítások a Felhívás alábbi pontjait érintették:
  1. Az igényelhető támogatás maximuma 1500 millió Ft-ra csökkent.
  2. A Felhívás 1.1 pontja kiegészült azzal, hogy fenntartható kiválósági központok („center of excellence”) jöjjenek létre. 
  3. A Felhívás 1.2 pontjában módosult a támogatott támogatási kérelmek várható száma.
  4. A Felhívás 5.5 pontja kiegészült a szállás és rendezvény részvételi költségekkel, illetve a meglévő gépek átalakításának költségeivel. 
  5. A Felhívás 5.8 „Nem elszámolható költségek köre” pontjából törlésre került a meglévő gépek átalakításának költségei és az utazási, illetve szállásköltség. Továbbá a pont kiegészült azokkal a költségtételekkel, amelyek a felhívás 6. b) pontjának megfelelően nincsenek alátámasztva 1 db, érvényes helyzet – és piacfelmérésben részt vevő által kiállított tájékoztatással, vagy ajánlattal, vagy nem megfelelő tájékoztatással, vagy ajánlattal kerültek alátámasztásra.
  6. Technikai módosítások történtek a 3.1; 5.4; 5.7; 7 pontokban.

A felhívás módosításhoz tartozó módosított kitöltőprogram a későbbiekben válik elérhetővé, amelyről külön közlemény fog megjelenni.