2017 január 31. 16:15
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Sertéstartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) felhívás 14. számú melléklete.

A 14. számú Kitöltési útmutató Sertéstartó telepek korszerűsítése című pályázati felhívás üzleti tervéhez melléklet A) 50 millió Ft teljes projektösszeg feletti támogatási kérelem esetén és B) 50 millió Ft-ot meg nem haladó teljes projektösszegű támogatási kérelem esetén pontjában a III. Innovatív tartalom fejezet 1. kérdése került módosításra:

„A vállalt állatlétszám bővítésére vonatkozó vállalás alapjául a 9. mellékletben szereplő képlet segítségével meghatározott éves átlagos állatlétszám szolgál. Felhívjuk a figyelmét, hogy az állatlétszám bővítésének teljesülését a támogatási kérelem benyújtását megelőző 12 hónap és a projekt megvalósításának befejezését követő 12 hónap alapján számolt éves átlagos állatlétszám arányában kell teljesíteni és igazolni. Amennyiben a támogatást igénylő új állattartó telepet hoz létre, ebben a pontban adja meg a beruházással érintett állattartó telep kapacitását.”