2021 július 27. 16:45
Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívás egyes mellékletei módosultak.

A „Disszeminációs útmutató” című melléklet módosult tartalommal érhető el.

A 255/2014. (X. 10.) Korm. rendelet 50. § alapján ipari kutatás és kísérleti fejlesztés esetén a támogatási intenzitás 15 százalékponttal növelhető, ha a projekt eredményeit széles körben terjesztik konferenciák, publikációk, nyílt hozzáférésű adattárak, ingyenes vagy nyílt forráskódú szoftverek útján. A projekt K+F eredményeinek széles körű terjesztése a projekt fizikai befejezése utáni napon kezdődik meg és először a fenntartási időszakban az első Projekt Fenntartási Jelentésben kell adatot szolgáltatni a kedvezményezettnek, melyhez segítséget nyújt az útmutató.

Felhívjuk a kedvezményezettek figyelmét, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) honlapján létrehozott felületen köteles a kutatási eredményeket feltölteni, és az adatokat naprakészen tartani a projekt fizikai befejezését követő 30 naptól egészen a projekt fenntartási időszak végéig. 

Az NKFIH honlapján létrehozott felület elérhetősége: kiregiszter.nkfih.gov.hu