2018 augusztus 2. 12:30
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A leromlott településrészeken élő alacsony státuszú lakosság életkörülményeinek javítása, társadalmi és fizikai rehabilitációja Budapesten” című (VEKOP-6.2.1-15 kódszámú) felhívás.

Felhívjuk a támogatást igénylők figyelmét, hogy a felhívás módosulásai az alábbi pontokat érintik:

  1. A Felhívás 1.2 pontjában a felhívás keretösszege a korábbi 11 455 millió Ft-ról 12 601 millió Ft-ra emelkedett, a 1011/2016. (I. 20.) Korm. határozattal összhangban.
  2. A Felhívás 3.1.1 B) pontja kiegészítésre került, amely alapján a felsorolt szoft típusú tevékenységekhez kapcsolódó, szükséges és indokolt eszközbeszerzés és anyagvásárlás támogatható.
  3. A Felhívás 3.2 pontjában az alábbi mondat: „Minden betervezett mérföldkő teljesítését alátámasztó dokumentumokkal kell igazolni, valamint kifizetési kérelmet kell benyújtani a RFP Támogatáskezelési Főosztályhoz.” az alábbi mondatra módosul: „Minden betervezett mérföldkő teljesítését alátámasztó dokumentumokkal kell igazolni.”
  4. A Felhívás 5.5 pontjában az elszámolható költségek köre kiegészítésre került a Szakmai megvalósításhoz kapcsolódó anyagköltséggel.
  5. A Felhívás 5.5 pontjában az Egyszerűsített költségelszámolás szabályozásában a projektmenedzsment saját tulajdonú gépjármű használat költsége esetében a korábban engedélyezett 9 Ft/km általános normaköltség esetében a meghatározott összeg helyére jogszabályi hivatkozás került.