2016 március 10. 17:15
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével” című (VP-2-4.1.3.2.-16 kódszámú) felhívás dokumentuma és bizonyos mellékletei (2., 6., 11. 16. és 17. számú melléklet) módosultak.

A 2. számú szakmai melléklet kiegészítésre került a homoktövis dugvány maximálisan elszámolható költségével, a 6. számú szakmai melléklet tartalmazza a megvalósítási hely fogalmának kiegészítését, a 11. és 16. számú szakmai mellékletek esetében az előírt üzemméret igazolására új adattartalommal kibővített dokumentumok szolgálnak. A 17. számú mellékletek az üzleti tervben történt módosításokat tartalmazzák.

Tartalmi módosítás a pályázati dokumentáció szöveges részében a 4.1.1. a) pont esetében a támogatási jogosultsági feltételek igazolásának módjában történt.

A Felhíváshoz kapcsolódó dokumentumok listája is kiegészült: az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv és a hozzá tartozó, CSV fájlokat létrehozó importáló excel fájl elérhető a honlapon.