2016 február 15. 16:00
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című (GINOP-2.2.1-15 kódszámú) felhívás.

A módosítás alapján a felhívás első értékelési szakaszában a 2016. április 18-ig benyújtott támogatási kérelmek kerülnek együttesen elbírálásra, továbbá a támogatást igénylő döntése szerint figyelembe vehetők a legalább 50% tulajdonrésszel rendelkező tulajdonos vállalkozások vagy magánszemély tulajdonoson keresztül kapcsolt vállalkozások árbevétel adatai is.

A módosítások a Felhívás alábbi pontjait érintették:

  1. A Felhívás 4.3 pontjában (A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja) a módosítást követően az első értékelési szakasz záró dátuma 2016. április 18-ra módosul.
  2. A Felhívás 4.2 pontjában a módosítást követően az projektösszköltség korlát vonatkozásában a támogatást igénylő döntése szerint figyelembe vehetőek a legalább 50% tulajdonrésszel rendelkező tulajdonos vállalkozások vagy magánszemély tulajdonoson keresztül kapcsolt vállalkozások árbevétel adatai is. Ennek megfelelően módosításra került a felhívás 6. és 8. pontja is.