2022 szeptember 12. 10:45
Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Helyi foglalkoztatási együttműködések a megyei jogú város területén és várostérségében” című (TOP-6.8.2-16 kódszámú) felhívás módosítása. Módosításra sablonváltozás és a végrehajtásra rendelkezésre álló időtartam módosítása miatt kerül sor:

 

  • Felhívás 3.5.2 és 5.6 pontjában a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2023. december 31-re módosult és a pont kiegészült az alábbi mondattal: „Amennyiben a projekt kizárólag szállítói finanszírozást alkalmaz, a projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje 2023. október 31.”

  • A 3.5.2 pont első bekezdése kiegészül a következő lábjegyzettel: Támogatási szerződés módosítással indokoltság és alátámasztottság esetén engedélyezhető hosszabb megvalósítási időszak, figyelembe véve a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának felhívás szerinti végső határidejét.

  • Az 1.3 pontban a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága megnevezés Miniszterelnökség Területfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága megnevezésre változott.

  • A 3.4.1.1 pontban a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerőpiacért és Képzésért Felelős Államtitkárság megnevezés Technológiai és Ipari Minisztérium Iparért és Munkaerőpiacért Felelős Államtitkárságra változott.