2021 április 19. 13:15
Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívás módosult az alábbiak szerint:

 

 

Módosuló pont megnevezése

Korábbi szöveg

Új szöveg

3.4.1.1 Műszaki és szakmai elvárások

19. A napelemes rendszer csatlakozási teljesítményét legfeljebb 20%-kal haladhatja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítménye. A csatlakozási teljesítmény a hálózatra kapcsolódó inverter(ek) összesített névleges hálózati csatlakozási teljesítménye. Abban az esetben, ha a csatlakozási teljesítmény több, mint 20%-al haladja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményét, úgy az elszámolható költség (így a támogatás) összege arányosan csökkentésre kerül, a 20% feletti különbözet nem számolható el.

19. A napelemes rendszer csatlakozási teljesítményét legfeljebb 20%-kal haladhatja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítménye. A csatlakozási teljesítmény a hálózatra kapcsolódó inverter(ek) összesített névleges hálózati csatlakozási teljesítménye. Abban az esetben, ha a beépített napelemek összesített névleges teljesítménye több, mint 20%-al haladja meg a csatlakozási teljesítményt, úgy az elszámolható költség (így a támogatás) összege arányosan csökkentésre kerül, a 20% feletti különbözet nem számolható el.