2022 november 16. 17:00
Felhívjuk a Tisztelt Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A foglalkoztatás segítése és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” című (TOP-1.4.1-16 kódszámú) felhívás módosulása az alábbi pontokat érinti:

 

A Felhívás mellékletét képező Békés Megyei Önkormányzat területspecifikus mellékletének alábbi pontjai módosultak:

  • 1.2. pontjában az „e. Ipari- és turisztikai potenciált növelő fejlesztési program számára elkülönített indikatív keretösszeg (Gyulai, Békéscsabai, Békési, Gyomaendrődi, Szeghalmi járások)” fejlesztési célterület esetében a rendelkezésre álló forrás módosult 672 millió Ft-ról 771 millió Ft-ra, emiatt a teljes keret is módosult.

  • 5.2. pontjában a projekt maximum elszámolható összköltsége és 5.3. a) pontjában az igényelhető támogatás maximum összege módosult az „e. Ipari- és turisztikai potenciált növelő fejlesztési program számára elkülönített indikatív keretösszeg (Gyulai, Békéscsabai, Békési, Gyomaendrődi, Szeghalmi járások)” fejlesztési célterület esetében 550 millió Ft-ról 771 millió Ft-ra.