2018 augusztus 31. 09:00
Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Fiatalok vállalkozóvá válása – Vállalkozás indítási költségeinek támogatása” című (GINOP-5.2.3-16 kódszámú) felhívásban az alábbiakban bemutatott módosítások kerültek átvezetésre.

A felhívás az alább felsorolt pontokban módosult:

Felhívás érintett pontja

Módosítás tartalma

4. oldal

Felhívjuk a tisztelt támogatást igénylők figyelmét, hogy a Felhívás, az ÁÚF, a támogatási kérelem adatlap, továbbá ezek dokumentumai esetén az Irányító Hatóság, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium a változtatás jogát fenntartja, ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel a www.szechenyi2020.hu honlapon megjelenő közleményeket! 

 

1.3. pont

Jelen felhívást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság (a továbbiakban: GFP IH) hirdeti meg standard kiválasztási eljárásban az 1006/2016 (I.18.) Korm. határozatban szereplő éves fejlesztési keret alapján.

3.5.2. pont

A támogatást igénylő projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje a projekt fizikai befejezését követő 90 nap, de legkésőbb 2020. szeptember 30. A két időpont közül a korábbi az irányadó

4.3.

  1. Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása az alábbi időpontok között lehetséges:

Régió megnevezése

Benyújtás kezdő időpontja

Benyújtás végső határideje

Közép-Dunántúl; Nyugat-Dunántúl; Dél-Dunántúl

Észak-Magyarország

Észak-Alföld; Dél-Alföld

2016. október 03.

2019. január 7. 14.00 óra