2019 július 1. 11:00
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” című (TOP-6.2.1-19 kódszámú) felhívás

Módosult a Felhívás 1.2. pontjában a felhívás keretében rendelkezésre álló forrás 4,249 Mrd Ft-ról 24,707 Mrd Ft-ra.

2.       A Felhívás 3.4.1.1. A) 1) pontjában törlésre került az alábbi mondat: „Bölcsőde, mini bölcsőde esetén a több telephelyet érintő fejlesztés esetén a legalább egy csoportszobával való férőhelybővítésnek minden telephely vonatkozásában teljesülnie szükséges.”

3.       A Felhívás 3.4.1.1. A) 5) pontja kiegészült a bővítésre, ingatlankiváltásra való hivatkozással.

4.       A Felhívás 8. A) pontjában a felsorolás kiegészült az alábbi megyei jogú városokkal: Békéscsaba, Dunaújváros, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely.

5.       A Felhívás 8. D) alpontjában a csoportszoba fogalom meghatározása módosításra került.

6.       Meghirdetésre került Békéscsaba, Dunaújváros, Győr, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely megyei jogú város területspecifikus melléklete.

7.       Továbbá az alábbi területspecifikus mellékletek módosultak:
-        Debrecen esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximum összege, a várható támogatott projektek száma, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Kaposvár esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás minimum és maximum összege, a várható támogatott projektek száma, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Kecskemét esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximum összege, a várható támogatott projektek száma, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Nagykanizsa esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximum összege, a várható támogatott projektek száma, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Pécs esetében módosult a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Sopron esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximum összege, a várható támogatott projektek száma, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.
-        Szekszárd esetében módosult a rendelkezésre álló keretösszeg, a projekt elszámolható összköltsége és az igényelhető támogatás maximum összege, valamint a benyújtási határidő záró dátuma.