2018 augusztus 15. 11:15
Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosul a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében” című (EFOP-2.2.15-16 kódszámú) Felhívás az alábbiak szerint:

Felhívás 3.4.2 pontja

A projektvégrehajtás mérföldkövei az alábbiak szerint módosulnak:

A projekt megvalósítása során legalább 2 mérföldkövet szükséges tervezni. Az utolsó mérföldkövet a projekt fizikai befejezésének várható időpontjára szükséges megtervezni.

1. mérföldkő: rendelkezik a kivitelezéshez szükséges engedélyekkel, valamint a kapcsolódó (köz)beszerzések kiírásra kerültek a támogatási szerződésben rögzített projekt kezdését követő 12. hónapban és a megítélt támogatás legalább 10%-ról kifizetési igénylést nyújt be.

2. mérföldkő: a projekt fizikai befejezésének időpontjáig a felhívásban előírt összes kötelező tevékenység és a támogatási kérelemben vállalt tevékenységek maradéktalanul megvalósultak, továbbá az összes elszámolható költség legalább 90%-áról kifizetési igényt nyújt be.

 

Felhívás 3.5.2 pontja

A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt a támogatási szerződés aláírásáig nem kezdődött meg, a támogatási szerződésben rögzített projekt kezdését követően legfeljebb 36 hónap áll rendelkezésre.

 

Felhívás 3.7.1 pontja

A gyermekeket sújtó nélkülözés elleni programok szolgáltatásait igénybevevő rászoruló gyermekek aránya nevű indikátor táblázata kiegészült az azonosító számmal az alábbiak szerint:

Indikátor neve

Alap

Mérték­egység

Típusa1

Célérték

Azonosító

A gyermekeket sújtó nélkülözés elleni programok szolgáltatásait igénybevevő rászoruló gyermekek aránya

ERFA

%

OP-eredmény

12

5.1

 

Felhívás 5.6 pontja

Számlaösszesítők alkalmazása az alábbiak szerint:

Az alkalmazható összesítők listája kiegészül az alábbival:

Általános (rezsi) összesítő

Jelen Felhívás keretében kis támogatástartalmú bizonylatok összesítőjén elszámolható bizonylatok maximális támogatástartalma  2 000 000 Ft.