2008 január 3. 00:00
A mai nappal a turisztikai attrakciófejlesztési pályázatok benyújtásához szükséges elektronikus kitöltő program letölthető az NFÜ honlapjáról.

Minden turisztikai attrakciófejlesztési pályázat kitöltéséhez ugyanazt a programot kell használni (tehát csak egy darab turisztikai attrakciófejlesztési kitöltőprogram került a honlapra).

Az adatlapok kitöltésével kapcsolatban az NFÜ – ROP IH az alábbiakra hívja fel a pályázók szíves figyelmét:

  • Az adatlap kitöltését segítő útmutató az egyes pályázati kiírások anyagai között található meg a honlapon, nem része a kitöltő programnak! (A fájl a „Pályázati adatlap kitöltési útmutató” nevű linken található meg minden kiírás esetében.)
  • Az adatlap „5.9 számszerűsíthető eredmények” pontjának, az indikátoroknak a kitöltése nem a kitöltő programban, hanem egy külön excel fájlban történik, amelyet a pályázati adatlappal együtt be kell adni! Minden egyes pályázati kiíráshoz a mellékletek közé a mai napon felkerül a vonatkozó excel fájl is, amelynek kitöltése kötelező!

(A balatoni pályázat esetében a fájl nevében található kód mutatja, hogy adott régió esetében melyik excel fájlt kell kitölteni.)

Kérjük, hogy mindig az NFÜ honlapján letölthető legfrissebb dokumentumokat használja a pályázat kidolgozása során, amelyek minden változtatást tartalmaznak!