2008 február 5. 00:00
A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése, illetve a pályázati folyamat egyszerűbbé tétele érdekében a TIOP 1.1.1-07/1, „Intelligens iskola” pályázati kiíráshoz kalkulátor készült. A kalkulátor segítségével a pályázó információkhoz juthat a beszerezhető eszközcsomagok számáról és a pályázaton való részvétel jogosultságáról. Néhány alapvető információ megadása után a pályázó részletes felvilágosítást kaphat az általa igényelhető eszközcsomagok számáról és típusáról.

A kalkulátor által készített összesítés szerves részét képezi a benyújtandó pályázati dokumentációnak.

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy jelen kalkulátor csak tesztelési célokat szolgál! A pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy a pályázat beadását megelőző időszakban (2008. február 1.-től február 10.-ig) kipróbálják az eszközt. A kalkulátor végleges változata 2008. február 20.-tól lesz elérhető.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy csak a kalkulátor végleges változatával készített összesítéseket tudjuk befogadni a pályázat részeként, a kalkulátor teszt verziójával készített összesítéseket érvénytelennek tekintjük.

Tekintettel arra, hogy a pályázatban elnyerhető eszközök közbeszerzéssel történő kiválasztása a pályázattal párhuzamosan folyik, a kalkulátor tesztverziójában az egyes eszközök pályázati értéke még nem kerül meghatározásra. Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó közbeszerzés lezárását követően fognak megjelenni a végleges eszközértékek a kalkulátorban, amelyek együttesen határozzák meg a pályázat összértékét. Az árak megjelenéséről minden pályázó értesítést kap, majd ezt követően véglegesítheti pályázatát a kalkulátoron keresztül. (Kérjük, folyamatosan figyeljék az OKM Támogatáskezelő Igazgatóság (OKMT) honlapján megjelenő „Intelligens iskola program” keretében megjelenő információkat!)"