Szerzői jog

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma az Innovációs és Technológiai Minisztérium szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.

Információk

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják és semmilyen módon nem kötik az Innovációs és Technológiai Minisztériumot. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Hivatkozások

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Innovációs és Technológiai Minisztériumot semmiféle felelősség nem terheli.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatos további információért kérjük, forduljon a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz honlapunk Ügyfélszolgálatok elérhetősége menüpont alatt található elérhetőségek egyikén.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését kérjük jelentse be ügyfélszolgálatunknak. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.