2017 március 28. 09:00
Ezúton tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága által az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-3.7.3-16 - Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása című felhíváshoz kapcsolódóan 2017. április 12-re, Debrecenbe és a 2017. április 20-ra, Veszprémbe tervezett információs napok jelentkezési határidejét meghosszabbítottuk.

A rendezvények új jelentkezési határideje a következő:

Debrecen - 2017. április 03. 14:00 óra

Veszprém - 2017. április 10. 14:00 óra

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvények keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

A jelentkezési lap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, az űrlapot még egyszer meg lehet nyitni a fenti hivatkozáson, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket információs napunkon.