2020 június 3. 13:30
Ez év februárjában versenyt hirdettünk az uniós projektek kedvezményezettjei között: olyan jó gyakorlatokat kerestünk, ahol külön figyelmet szenteltek az esélyegyenlőségi, a fenntarthatósági illetve a klímavédelmi horizontális elveknek.

Minden jelentkezőnek köszönjük a versenyen való részvételt és  gratulálunk, hogy projektjeik keretén belül az esélyegyenlőség / fenntarthatóság elve odafigyeléssel, magas színvonalon valósult meg.

A versenyre beérkezett pályázatokból a szakértő zsűri végül három projektet tartott díjazásra érdemesnek. A nyertes pályázók és a horizontális szempontból jó gyakorlatnak számító projektjeik az alábbiak:

Nemek közti esélyegyenlőség:

  • Szent Pál Marista Általános Iskola – Éld meg az álmod! (EFOP)

Fenntartható fejlődés, környezetvédelem:

  • Szelence Kamionmosó Kft. – Új, adaptív kezelési eljárás kidolgozása és megvalósítása élelmiszeripari tartályok tisztítására (GINOP)
  • WEBÉPKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Hazai mintaoltalmi bejegyzés hőhídmegszakító elemre és épületszerkezetre (Napház) (GINOP)

A nyerteseknek gratulálunk! 

Sajnos a veszélyhelyzet miatt a személyes díjátadó most nem lehetséges – a nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot és postán juttatjuk el számukra a kiválasztott nyereményt.