2017 szeptember 1.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-2.4.1-16 – Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal című felhíváshoz kapcsolódóan, melyre ezúton nagy tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársát.

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai,
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés,
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

A rendezvényen jelen lesz Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár, valamint Dr. Garai Péter EU fejlesztések végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár.
 

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

A rendezvény időpontja, várható időtartama és helyszíne:

2017.09.08. (péntek) 11:00-15:00

1054 Budapest, Báthory utca 10.

A jelentkezési lap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, az űrlapot még egyszer meg lehet nyitni a fenti hivatkozáson, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni.

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. szeptember 5. (kedd) 15:00 óráig várjuk.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket információs napunkon.