2011 július 11. 00:00
Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. projektindító információs napot szervez a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett alábbi programokkal kapcsolatban:

TÁMOP-3.1.7-11 „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése”; TÁMOP-3.1.6–11 „az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztése és a szolgáltatást támogató eszközök beszerzése a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók együttnevelésének támogatása érdekében” és TÁMOP 3.2.2-11 „Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás”.

Az információs napok célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik az adott konstrukciókra pályázni szeretnének. Előadást hallhatnak a pályázatok benyújtásával kapcsolatos szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében. Az előadások után lehetőség van kérdések feltételére.

Az információs napok időpontjaival, helyszíneivel és részletes programjaival kapcsolatban a kapcsolódó anyagok közül letölthető meghívó nyújt bővebb tájékoztatást.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat az esza@mahirkiall.hu e-mail címen vagy a 06 1 329 2747 fax számon jelezzék a kitöltött jelentkezési lap elküldésével.

A jelentkezéseket és az előzetesen feltett kérdéseket 2011. július 17. (vasárnap) 24.00-ig várjuk!