FELHÍVÁSOK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE RRF 2021-2027
Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF)

 

LAKOSSÁGI NAPELEMES RENDSZEREK TÁMOGATÁSA ÉS FŰTÉSI RENDSZEREK ELEKTRIFIKÁLÁSA NAPELEMES RENDSZEREKKEL KOMBINÁLVA CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS KIVITELEZŐI REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE

A Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében meghirdetésre kerülő Pályázati Felhívás célja, hogy minél több, az országos átlagjövedelemnél alacsonyabb jövedelmű család számára is elérhetővé tegye a megújuló energia hasznosítását, illetve fűtésük átalakítását alacsonyabb felhasználású, így alacsonyabb károsanyag kibocsátású rendszerre.

A felhívás véglegezése során figyelembe szeretnénk venni a lakossági és a potenciális kivitelezői véleményeket, melyhez számítunk az Önök véleményére.

2 felhívás tervezettel kapcsolatos véleményeket várjuk: az egyik a lakosságnak szóló pályázati felhívás, a másik a kivitelezésben részt venni kívánó vállalkozások regisztrációját célozza.

A Partnerség Fórum menüpont használatával lehet a felhívás tervezeteket véleményezni. A beérkező vélemények azonnal megjelennek, így bárki számára elérhetővé válnak a honlap felületén.

A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésével.

A Partnerségi Fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Lakosság aloldal

Kivitelezők aloldal