A fejlesztéspolitikai intézményrendszer a 2021-27-es időszakban is számít a partnerszervezetek véleményére, ezért indítjuk el az új időszak felhívástervezeteinek társadalmi egyeztetését.

A jelenlegi helyzetben az online véleményezési lehetőség szerepe még inkább felértékelődik, ezét célunk, hogy mindenki számára elérhető és átlátható módon teremtsük meg a javaslatok online fórumát.

A Partnerség Fórum menüpont használatával a felhívás-tervezetekre beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltűntetésével.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

 

FELHÍVÁSOK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE 2021-2027
Digitális Megújulás Operatív Program (DIMOP)
Humánfejlesztési Operatív Program (HOP)
Magyar Akvakultúra- fejlesztési Operatív Program (MAKOP)
Mobilitás Operatív Program (MIOP)
Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Program (VINOP)
Versenyképes Magyarország Operatív Program (VMOP)
Zöld Infrastruktúra és Klímavédelmi Operatív Program (ZIKOP)