A fejlesztéspolitikai intézményrendszer a 2021-27-es időszakban is számít a partnerszervezetek véleményére, ezért indítjuk el az új időszak felhívástervezeteinek társadalmi egyeztetését.

A jelenlegi helyzetben az online véleményezési lehetőség szerepe még inkább felértékelődik, ezét célunk, hogy mindenki számára elérhető és átlátható módon teremtsük meg a javaslatok online fórumát.

A Partnerség Fórum menüpont használatával a felhívás-tervezetekre beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltűntetésével.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

 

FELHÍVÁSOK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE 2021-2027
Digitális Megújulás Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz)
Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz (EFOP Plusz)
Magyar Halgazdálkodási Operatív Program Plusz (MAHOP Plusz)
Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program Plusz (IKOP Plusz)
Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz)
Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz)
Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz (KEHOP Plusz)
Végrehajtás Operatív Program Plusz (VOP Plusz)
Belső Biztonsági Alap Plusz (BBA Plusz)
Menekültügyi Migrációs és Integrációs Alap Plusz (MMIA Plusz)
Határigazgatási és Vízumpolitikai Eszköz Plusz (HAVE Plusz)