2017 június 8. 11:45
Felhívás szakértők számára az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program szakértőket keres a formai és adminisztratív ellenőrzés során elfogadásra kerülő pályázatok szakmai értékelésére. A felhívás keretében kiválasztott értékelők az Interreg V-A SKHU programban benyújtott B-Light Scheme pályázatok szakmai értékelésében fognak részt venni. A szakértői csapatot a 2014-2020 időszakra választjuk ki, és folyamatosan bővítjük. Az értékelésben csak a szakértői csapatba kiválasztott külső szakértők vehetnek részt.

Ezúton felhívjuk azon szakértők figyelmét, akik rész kívánnak venni a beszerzési eljárásban, hogy jelentkezni a hivatalos értékelői felhívás alapján szíveskedjenek a megadott elérhetőségen. Jelentkezési határidő: 2017. június 15.

A felhívás letölthető a Kapcsolódó dokumentumok menüpontban, valamint elérhető a program hivatalos weboldalán az alábbi linken: http://www.skhu.eu/palyazati-felhivasok/szakertoi-felhivas-a-b-light-projektek-ertekelesere