2016 február 24. 16:15
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága előzetes igényfelmérést végez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett alábbi felhíváshoz kapcsolódó információs napokra:

EFOP-1.2.2-15

Ifjúsági programok támogatása

A rendezvénysorozat tervezett időpontjai és helyszínei:

                                    2016. 03. 01. – Debrecen

                                    2016. 03. 02. – Pécs

 

Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.2.2-15 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik az online jelentkezési lapon, melyet az alábbi elérhetőségre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2016. február 25. 14:00 óráig várjuk tisztelettel.

A jelentkezéseket csak az online űrlap felületen keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos esetleges kérdéseiket kérjük, a kommunikacio@esza.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük.