2016 február 24.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága előzetes igényfelmérést végez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett alábbi felhíváshoz kapcsolódó információs napokra:

EFOP-1.2.1-15

Védőháló a családokért

A rendezvénysorozat tervezett időpontjai és helyszínei:

                                    2016. 03. 03. – Miskolc

                                    2016. 03. 07. – Debrecen

                                    2016. 03. 09. – Pécs

 

Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.2.1-15 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik az online jelentkezési lapon, melyet az alábbi elérhetőségre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2016. február 25. 14:00 óráig várjuk tisztelettel.

A jelentkezéseket csak az online űrlap felületen keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos esetleges kérdéseiket kérjük, a kommunikacio@esza.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük.