2017 október 13. 13:30
A 2014-2020-as programozási időszakban kiemelt figyelem övezi a közbeszerzési eljárások szabályos és következetes előkészítését és lebonyolítását, különös tekintettel a jellemzően az EFOP, valamint az RSZTOP programokból finanszírozott projektekben az egybeszámítással kapcsolatban felmerülő kérdések megfelelő megítélése érdekében.

Az iránymutatás célja a Kedvezményezettek segítése, hogy minél alacsonyabb szintű hibaszázalék kerüljön megállapításra, illetve minél kevesebb szabálytalansági eljárás megindítására kerüljön sor az Irányító Hatóság, az egyéb hazai ellenőrző szervek, vagy az Európai Bizottság által lefolytatott, közbeszerzési eljárásokat érintő ellenőrzések eredményeként.

Az iránymutatás elérhető a Pályázatok/ Pályázati dokumentációk/ Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) oldalon, a „Kapcsolódó dokumentumok” között.

Az iránymutatás elérhető a Pályázatok/ Pályázati dokumentációk/ Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) oldalon, a „Kapcsolódó dokumentumok” között.