2019 július 10. 13:00
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” című (TOP-5.2.1-16 kódszámú) felhívás az alábbiak szerint:

A bevezető részben (közvetlenül a tartalomjegyzék után) módosult a Miniszterelnökség megnevezése Innovációs és Technológiai Minisztériumra, illetve a szövegrész kiegészítésre került a Pénzügyi Elszámolási Útmutató c. dokumentum és kapcsolódó mellékleteire (pénzügyi összesítők) való hivatkozással.

A felhívás 1.2 pontjában a felhívás meghirdetett keretösszege módosításra került 1 717 millió Ft-ra.

A Felhívás 3.4.1.1. pontjában az ütemezett fejlesztésekre vonatkozó szabályozásból törlésre került az alábbi mondat: „Elvárás, hogy egyik projekt támogatási szerződése sem léphet hatályba addig, amíg az akcióterületre vonatkozó összes ütem projektje nem rendelkezik pozitív támogatói döntéssel.”

A Felhívás 5.4. pontjában módosultak az előleg igénylésére vonatkozó elvárások a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet módosulása miatt.

A Felhívás 7. fejezete kiegészítésre került az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) előírásaiból fakadó kötelezettségek felsorolásával.

A Felhívás mellékleteként megjelent Csongrád megye területspecifikus melléklete.

A kitöltőprogram a közlemény megjelenése után a későbbiekben fog megjelenni.