2020 december 22. 11:15
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére” című (TOP-1.1.1-15 kódszámú) felhívás.
1. A Felhívás 
1.2 Rendelkezésre álló forrás pontjában a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg módosul a 1005/2016. (I. 18.) Korm. határozatban szereplő összegre.
 
2. Heves megye Területi specifikus mellékletének 
• 1.2. pontjában módosul a rendelkezésre álló keretösszeg, a „Heves megye kedvezményezett járásainak (komplex programmal fejlesztendő, fejlesztendő és kedvezményezett járások) számára elkülönített indikatív keretösszeg”, illetve az első benyújtási szakaszban rendelkezésre álló keretösszeg.
• 5.1. pontjában a projekt maximális elszámolható összköltsége, továbbá az 5.2. pontjában az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összegének maximuma is változik az első benyújtási szakaszra vonatkozóan.
 
3. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Területspecifikus mellékletének 5.1. pontjában a projekt maximális elszámolható összköltsége, továbbá az 5.2. pontjában az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összegének maximuma változik: az A) és C) földrajzi célterületek esetén.
 
4. A Felhívás 5.5 pontjában az egyszerűsített költségelszámolás szabályozása a közbeszerzési eljárás díj esetében kiegészült az elektronikus közbeszerzési rendszer fenntartásával és működtetésével kapcsolatos szabályokról szóló 40/2017. (XII. 27.) MvM rendelet megjelenítésével, továbbá a kiküldetési rendezvények, útnyilvántartások esetében a záradékolással.
 
 
A kitöltőprogram a későbbiekben módosul.